Om Oss

 
 
Moteforum, rom 205
  
Vi har i 45 år basert vår virksomhet på å skreddersy opplegg for detaljhandelen. Vår filosofi er at alle merkevarer har 20% som er bestselgere. Det er disse artiklene som bærer salget. Som totalleverandør er vårt mål å plukke ut disse produktene fra våre merkevarer for deg.

Vi satser kun på kvalitetsmerker og leter kontinuerlig etter de produktene som gir deg mer salg hver dag.

Vi lagerfører de beste produktene i Norge og sikrer deg trygg leveranse i rett tid. Dette gjør at du slipper stort lager, men heller kan supplere underveis.

Ved å velge ACE Colection kan du få en totalleverandør. Fast
levering fra oss forenkler bestillingsrutiner, lagerhold og cashflow.

Fos oss er personlig oppfølging og nært samarbeid med kunden viktig. Svingninger i markedet krever raske endringer. Med et lite lager i din butikk og en selger som ønsker ditt beste vil du alltid kunne møte markedets etterspørsel.

Det er samarbeidet og fleksibiliteten oss imellom og varemiksen i din butikk som gjør at det er hos deg kundene vil handle.

Som "kjerringa mot strømmen" ønsker vi å tilby deg de beste produktene fra forskjellige merkevarer istedenfor alle produktene fra ett merke. Dette er godbitene du kan supplere med hele tiden.


Vi tilbyr deg:

    Personlig service
    Rask levering av varer fra lager i Asker
    Godt utvalg av kvalitetsprodukter
    Konkurransedyktige priser, god fortjeneste
    Hjelpe til å holde varebeholdningen så lav som mulig


Hvis du ønsker personlig oppfølging fra selger, rask levering og kvalitetsprodukter med god fortjeneste, velger du ACE Collection AS som din samarbeidspartner.

Ta kontakt idag, så kan vi sammen se hva vi kan gjøre for deg!
 
 
Skriv ut
 
Tips en venn